‘Midzomernachtsdromen’ 16-06-18

Afgelopen zaterdag speelde mijn Teenclub 1&2 uit Laren de sterren van de hemel in het KAF Theater Almere. Samen met andere groepen van de RTL Talent Academy schotelde zij het publiek de voorstelling Midzomernachtsdromen voor. Naar het verhaal van Shakespeare maan dan verjongt naar tieners tussen de 10 en 14 jaar. Ze deden het fantastisch en ik ben dan ook een super trotse juf!! Op naar de zomervakantie en daarna gaan we weer knallen!

Lissabon!


6 dagen Lissabon😍.. in één woord: WAUW. Zes dagen de tijd gehad om om tot rust te komen. Nieuwe dingen te ontdekken. Nieuwe dingen van mijzelf te leren. Nieuwe inspiratie op te doen! Vanaf morgen back in business💪🏻  

Voorstellingen, Lessen, Ideeën en Vakantie

Zo.. de zomervakantie is in volle gang. Helaas betekend dat niet stil zitten! In september starten alle lessen weer en ik ben alweer behoorlijk druk met alles voorbereiden. Al is dit stiekem wel heel erg leuk! 

In september ga ik bij Telekids weer aan de slag met 3 groepen! Met die 3 groepen maak ik ook echt 3 voorstellingen en ik zal ik niet zijn als ik ze alle drie zelf wil maken. Kortom ideeën genoeg.. Nu nog de tijd om alles in elkaar te zetten en uit te voeren!!

Maar ook bij Dance-point start het seizoen over een maand weer en ook daar komen er steeds meer lessen! Hoe leuk is dat?? Niet alleen meer lessen maar daar gaan we ook aan het eind van het seizoen (dus in Juli) een eindvoorstelling spelen. Ik heb een hoofd vol creatieve gedachtes! 

Dus kinderen tot snel!!!!